Haberler

Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu'nda Yeni Akademik Yıl Başladı

Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu'nda yeni akademik yıl başladı.

Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu'nda yeni akademik yıl başladı.

Hikmet Çağlar Konferans Salonu'ndaki törene, Vali Mükerrem Ünlüer, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Nail Yiğit, İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak, Bayburt Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Gümüşhane Emniyet Müdürü Ahmet Can, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Tahsin Demir, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Tozlu, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, kamu müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Demir, yaptığı konuşmada, güvenlik güçleri ve teşkilatlarının, hak ve özgürlüklerin korunması, kamu güvenliğinin sağlanmasında toplum hayatı için vazgeçilmez bir unsur olduğunu belirterek, "Ülkemizde polis görevini, anayasa, uluslararası sözleşmeler, kanunlar ve ilgili diğer mevzuata göre yürütmektedir. Temel olarak bu görevler, bireyin temel hak ve özgürlüklerini korumak, emniyet ve asayişi sağlamak, kamu düzenini korumak, suç işlenmesini önleyici tedbirler almak ve suçla mücadele etmek, suçları aydınlatmak ve şüphelileri adli makamlara teslim etmek, yardım isteyenler ve yardıma muhtaç olanlar ile tehlike içinde bulunanlara yardım etmektir" dedi.

Açılış konuşmasının ardından Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tozlu, 2013-2014 eğitim yılının ilk dersini verdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğince yaptırılan Bayburt İli Küçük Tip Spor Salonu Isı Merkezi ve Altyapı Yapımı Tesisi'nin temelinin atıldığı törende, tesise katkılarından dolayı Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak'a plaket, dereceye giren dönem sonu öğrencilerine ise hediyeleri verildi. - Bayburt

Kaynak: AA / Yerel

Bayburt Üniversitesi Necmettin Tozlu Abdullah Hacı Tahsin Demir Yerel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title