Haberler

Batman Belediyesi Eş Başkanlarından Suç Duyurusu

Güncelleme:

Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, sahte hesaplarla ilgili Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Batman Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, sosyal medyada adlarına açılan ve siyasal çağrı yapılan sahte hesaplarla ilgili Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

'PAYLAŞIMLARIN BİZİMLE İLGİSİ YOK'

Batman Belediyesi Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, son dönemlerde sosyal medyada kendi adlarına açılan ve bu sayfalardan kamuoyuna yönelik yapılan tahrik ve provokasyon içeren yayınlar nedeniyle söz konusu sahte hesaplar ve bu hesapları açanlar hakkında Batman Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel son dönemlerde kendi bilgileri ve onayı dışında sosyal medyada çok sayıda açılan hesapların varlığını tespit ettiklerini, açılan bu sahte hesaplardan tahrik ve provokasyon içeren çok sayıda mesaj ve bilgi paylaşıldığına dikkat çekti.

Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel, "Bizleri takip eden halkımız ve kamuoyu şunu çok iyi bilir ki, Batman Belediyesi başkanlığı olarak bugüne kadar halkımıza hizmet dışında bir amaç taşımadık. Siyasal gündemle ilgili olarak yaptığımız açıklama ve çağrılar ortadadır, dileyen Belediye Resmi Web sitesinde bunları görebilir. Bunun dışında Kobanê'ye yönelik olarak Batman'da son günlerde yapılan eylem, etkinlik ve olaylarla ilgili olarak bizim bilgimiz dışında açılan hesaplardan yapılan paylaşımların hiçbirisinin bizimle ilgisinin olmadığını halkımız ve kamuoyunun dikkatine sunmak istiyoruz. Kaldı ki, yapılan paylaşımlar, hem üslup hem de içerik bakımından ne partimizin siyasal anlayışına ne de Belediye Eşbaşkanları olarak bizlerin siyasal ve yönetim anlayışıyla bağdaşır bir yanı yoktur. Tüm bu nedenlerden dolayı Batman Belediyesi Eşbaşkanları olarak bizler, bilgimiz dışında sosyal medyada açılan sahte hesaplar ve bu sahte hesaplardan yapılan bilgi, çağrı ve paylaşımlar hakkında Batman Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğumuzu halkımızın ve kamuoyunun bilgisine sunuyoruz" dediler.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Gülistan Akel Sabri Özdemir Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title