Haberler

Başkentte Niğde Rüzgarı

Niğde Dernekler Federasyonu ve Başkent Niğde Vakfı tarafından düzenlenen "1.Niğde Günleri" etkinliği yarın Ankara'da başlayacak.

Niğde Dernekler Federasyonu ve Başkent Niğde Vakfı tarafından düzenlenen "1. Niğde Günleri" etkinliği yarın Ankara'da başlayacak.

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde yarın saat 12.00'de Niğde Valisi Alim Barut'un yapacağı açılış konuşmasıyla başlayacak olan 1. Niğde Günleri etkinliği, stantların gezilmesiyle devam edecek.

Etkinlikler çerçevesinde fotoğraf ve resim sergisi açılacak, "Niğde Tarihi ve Niğde Turizmi" konulu paneller düzenlenecek, Niğde Üniversitesi Müzik Bölümü öğrencileri ile Türk Sanat Müziği Sanatçısı Zekai Tunca konser verecek.

Etkinliğin ikinci günü saat 10.00'da halk oyunları gösterisi ile başlayacak. Şiir dinletisinin ardından Niğdeli şair ve yazarlar imza günü düzenleyecek, yerel sanatçılar konser verecek.

1 Ekim Cumartesi günü ise Araştırmacı-Yazar Ömer Fethi Gürer konferans verecek. Etkinliğin üçüncü günü konser ve panellerde devam edecek.

Niğde Dernekler Federasyonu Başkanı Hafize Şahiner ve Başkent Niğde Vakfı Başkanı Musa Balaban, yaptıkları ortak açıklamada, Niğde Günleri etkinliğine tüm Niğdelileri davet ettiler.

- NİĞDE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title