Haberler

Başkan Yemenici'den Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı Fidan'a Ziyaret

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Akçakoca Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığına atanan eski Düzce Valisi Ali Fidan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Akçakoca Ticaret Sanayi Odası Başkanı Mehmet Pazvant Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarlığına atanan eski Düzce Valisi Ali Fidan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Müsteşarlığa atanan Ali Fidan'a yeni görevi için hayırlı olsun dileklerini ileten Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici memnuniyetini dile getirdi. Başkan Yemenici, Akçakoca Belediyesinin yapmış olduğu projelerin aşamalarını anlattı. Kent yöneticiliğinde 2.5 yılı geride bıraktığını belirten Başkan Yemenici, "Bizler, kurumlarla işbirliğine çok önem veriyoruz. Bir çok ortak projeler üretiyoruz. Değerli zatıalinizin desteğiyle de Düzce'de görev yaptığınız süre zarfında Akçakoca'da çok güzel işler yaptık. Size bir kez daha vermiş olduğunuz destek için teşekkür ediyorum. İnsan odaklı öncelikli projeleri hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Farklı projelere ve inovasyona önem veren bir kurumuz. Akçakoca hızla büyüyen bir kent. Akçakoca'yı yenilemek için çalışıyoruz" diye ifade etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Savunma Bakanlığı Cüneyt Yemenici Ali Fidan Akçakoca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title