Haberler

Başkan Torun Veda Ziyaretlerine Başladı

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, görev süresinin 30 Mart’ta sona erecek olması nedeniyle veda ziyaretlerine başladı.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, görev süresinin 30 Mart'ta sona erecek olması nedeniyle veda ziyaretlerine başladı.

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, bu kapsamda Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kütahya il Koordinatörü İhsan Kaymak'ı ziyaret etti. Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, ziyaretinde; "30 Mart yerel seçimlerinde yeni belediye başkanımızı seçeceğiz. 10 Yıllık görev süremde ilçeme en iyi hizmet etmeye çalıştım. Vicdanen rahatım. Gelecek belediye başkanın da ilçeme büyük hizmetler yapacağını ümit ediyorum. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü ile kuruluşundan bu yana hep iyi ilişkilerimiz oldu. Görev sürem boyunca yapmış olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kütahya İl Koordinatörü İhsan Kaymak ise, ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek, görev süresi boyunca Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'un Pazarlar ilçesinde büyük yatırımlara imza attığını söyleyerek, bundan sonraki hayatında başarılar diledi.

Ziyaret sonunda Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kütahya il Koordinatörü İhsan Kaymak tarafından Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun'a plaket takdim etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Torun Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title