Haberler

Başkan Özmen'den, AK Partiye Ziyaret

Güncelleme:

MHP Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Ak Parti Bünyan İlçe Başkanlığı'na Atanan Savaş Gökçeye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Milliyetçi Hareket Partili Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, Ak Parti Bünyan İlçe Başkanlığı'na Atanan Savaş Gökçeye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MHP'li Bünyan

Belediye Başkanı Özmen, Akparti Bünyan İlçe Başkanlığına atama ile getirilen Savaş Gökçeye gerçekleştirdiği ziyarette, Bünyan için birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı.

İki dönem Bünyan Ak Parti İlçe Başkanlığını yürüten ve kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Süleyman Yıldırım'ında yad edildiği ziyaret görüşmelerinde Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, "Merhum Süleyman Yıldırım da bizim okuldan hocamızdı Allah rahmet eylesin onun görevinie atama ile getirilen Savaş Gökçe Başkanımıza da ilçemiz adına

hayırlı olsun diyorum" şeklinde konuştu.

Merhum Süleyman Yıldrım'dan Boşalan Ak Parti ilçe başkanlığına atama ile gelen Savaş Gökçe ise Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen'in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Özmen Ak Parti Bünyan Gökçe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title