Haberler

Başkan Karaosmanoğlu'ndan, Kaflı ve Soba'ya Ziyaret

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geçtiğimiz günlerde halı saha karşılaşmasında ayağından sakatlanarak ameliyat olan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve 25’nci dönem Kocaeli Milletvekilliği yapmış Cemalettin Kaflı’yı ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, geçtiğimiz günlerde halı saha karşılaşmasında ayağından sakatlanarak ameliyat olan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve 25'nci dönem Kocaeli Milletvekilliği yapmış Cemalettin Kaflı'yı ziyaret etti.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ayağından ameliyat olan Soba'ya geçmiş olsun dileklerini ifade etti. AK Parti Kocaeli 25'nci dönem Milletvekili Cemalettin Kaflı ile de bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, yakın zamanda kaybettiği annesi Hanife Kaflı için de bir kez daha Allah'tan rahmet diledi. Güncel siyasi konularında konuşulduğu ziyaret, Cemalettin Kaflı'nın iş yerinde gerçekleşti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Cemalettin Kaflı AK Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title