Haberler

Başkan Kale; "Gençler Ülkemizin Geleceğidir"

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, belediye bünyesinde staj gören 33 öğrenciyle toplantı düzenleyerek bir araya geldi.

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, belediye bünyesinde staj gören 33 öğrenciyle toplantı düzenleyerek bir araya geldi. "Siz memleketimizin aydınlık yarınla, ülkemizin geleceğisiniz" dedi.

Bir ülkenin gelişmesi, büyümesi ve kalkınmasında eğitimin vazgeçilmez bir unsur olduğuna vurguda bulunan Başkan Kale, hayatın ve eğitimin bir diplomadan ibaret olmadığını söyledi. Eğitim hayatında uygulama ve stajyerlik sürecini büyük bir önem teşkil ettiğini belirten Başkan Kale; "Staj yapmamış bir öğrencinin okulu bitirdikten sonra bizimle iş yapma şansı olmaz. Ben hayatım boyunca bana iş müracaatı yapanlara staj yapıp yapmadığını ve staj yapmamışlarsa çalışmasını uygun görmediğimi açıkça söylemişimdir. Staj hakkınızı iyi değerlendirmenizi istiyorum. Burada belediyenin işleyişiyle ilgili sizin de sorumluluklarınız olacak. Bu memleketin çalışkan insanlara ihtiyacı var. Bu memleketin kurtuluşunun bir tek reçetesi var; çalışmak, çalışmak, çalışmak. Biz stajyerleri kabul etmezsek gelecek nesli iyi yetiştiremeyiz. Ayrıca siz bizim iç denetleyicilerimizsiniz. Hayat sadece diplomadan ibaret değil. Bu yüzden stajın insan hayatında ve meslek hayatında önemli karşıtlıkları var" şeklinde konuştu.

İncirliova Belediyesi Meclis ve Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Kale'nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Yalçın Sarı, Mustafa Dinçer, Baki Aslantaş ile birlikte 33 stajyer öğrenci katıldı. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İncirliova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title