Haberler

Başkan Gökçek, Ankara İtfaiyesi'nde

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara İtfaiye Daire Başkanlığı'nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve yöneticilerden bilgi aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara İtfaiye Daire Başkanlığı'nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu ve yöneticilerden bilgi aldı.

İtfaiye Daire Başkanı Ceyhun Tonguç Karakuş başta olmak üzere İtfaiye Daire Başkanlığı yöneticileri tarafından karşılanan Başkan Gökçek, ilk olarak Başkan Karakuş'u makamında ziyaret etti. İtfaiye Daire Başkanı Ceyhun Tonguç Karakuş'tan bilgi alan

Başkan Melih Gökçek, "10.e-TR" ödülü alan Ankara İtfaiyesi Simülasyon Merkezi'ni de gezdi.

Ankara İtfaiyesi'nin gururu olan simülasyon merkezinde sistemi ayrıntılı olarak inceleyen Başkan Gökçek, incelemelerini tamamladıktan sonra İtfaiye'den ayrıldı.

ÖDÜLLÜ MERKEZ

Türkiye'de ilk kez Ankara İtfaiyesi'nde uygulanan Simülasyon

Merkezi'yle itfaiye personeline, mutlak suretle bilmeleri gereken; kentin bulvarları, caddeleri, sokakları, tarihi ve turistik mekanları tıpa tıp canlandırılarak, yakından tanımaları imkanı sağlanıyor.

İtfaiyeciler, Simülasyon Merkezi'nde kurulan iki itfaiye aracıyla, gerçeğe uygun olarak üç boyutlu canlandırılan araç ve yaya trafiği içerisinde 30 kilometrelik yolu, trafik kuralları ve trafik levhalarının eşliğinde, yangın mahalline en kısa sürede ve uygun yoldan ulaşabilmenin eğitimini alıyor.

Ankaralı İtfaiyeciler Simülasyon Merkezi'nde değişik hava koşulları, değişik yangın türleri, psikolojik atmosfer ve tüm zorlukların canlandırıldığı ortamda yangına etkin ve verimli şekilde müdahale edecek şekilde hazırlanıyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ceyhun Tonguç Karakuş Melih Gökçek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title