Haberler

Başkan Doğan, Kent Konseyi'nden Proje İstedi

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, Genel Sekreter Gültekin Görüm ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Balkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, Genel Sekreter Gültekin Görüm ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Balkanı Dr. Nevzat Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Kocaeli Kent Konseyi'nin özellikle şehrin sorunları ve şehrin gelişme alanları üzerine önemli etkisinin olduğunu belirten Başkan Doğan, "Şehrimizin gelişimi için sizlerden destek ve çalışma bekliyoruz. Yapacağınız çalışmalar içerisinde sizden öncelikli ricamız gençlerin eğitimini ve bağımlılık yapan maddelerle ilgili mücadeleleriyle alakalı projeler üretmeniz. Biz de bu konuyu yakından takip ediyor, gerekli projeler üretiyoruz. Yerel yönetimler olarak bunları uygulamaya, sizlere destek vermeye hazırız. Üzerinde özellikle durmanızı ve proje üretmenizi beklediğimiz diğer bir konuda 'Engelsiz Şehir Kocaeli' için projeler üretin. Biz 'Engelsiz Şehir İzmit' için önemli projeler gerçekleştirdik. Çalışmalarımızda aynı hassasiyetle devam ediyor. Siz de Kocaeli Kent Konseyi olarak engelsiz Kocaeli için çalışmalar yürütün istiyoruz. Sizin özellikle ilgilenmenizi istediğimiz diğer bir konu da şehrimizin süliyetini bir an önce değiştirebilmek ve sosyal yaşamı daha da yükseltmek için fikir ve kamuoyu oluşturmak yönünde çalışmalar yapmanızdır. Halkımızın isteği ile onları memnun eden bir kentsel dönüşümde öncülük yapabilirsiniz" dedi.

Kentlilik bilincinin, kente sahip olma bilincinin arttırılmasına yönelik Kocaeli Kent Konseyi'nden önemli kampanyalar ve destekler belediklerini belirten Doğan, "Parktaki oyuncağın, sokaktaki çöp konteynırının, kaldırımın, sokağın vatandaşın kendisinin malı olduğunun ve buraların korunması gerektiği konusundaki gerekli hassasiyeti oluşturma konusunda sizlerden destek ve proje bekliyoruz. Şehrimiz için yapılacak ve söylenecek çok şey var ama biz belediyemizin de öncelikli konularından olan bu başlıklar konusunda çalışmalarını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Başkan Doğan, İzmit Belediyesi olarak İzmit Kent Konseyi'ni kurduklarını ve yakında faaliyete başlayacağını sözlerine ekledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Köktürk Nevzat Doğan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title