Haberler

Başkan Doğan'dan Emniyet Müdürüne Ziyaret

İzmit Belediye Başkanı Dr.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik'i makamında ziyaret etti. İzmit'in güvenlik konularının da değerlendirildiği görüşmede iki kurumun uyum içinde çalıştığı vurgusu yapıldı. Ziyarette Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş da hazır bulundu.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ile birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını ifade eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Emniyet müdürlüğümüzle güzel bir işbirliği içerisindeyiz. Güzel çalışmaları birlikte yürütüyoruz. Kurumlar arası uyum içerisindeyiz. Emniyetimiz ve belediyemiz halkımıza samimice hizmet veriyorlar. Bizler hem şehrimizde yaptığımız çalışmaları hemde yapacağımız çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere buradayız" dedi. Özellikle Polis Haftası'nda işbirliği ile gerçekleştirilen etkinliğin önemli mesajları olduğunu belirten Başkan Doğan Emniyet Müdürü Çelik'e görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, İzmit'in Kocaeli'nin en önemli ve zor bölgelerinden biri olduğunu söyledi. Çelik,

"Bu zor ve önemli bölgede belediyemizin önemli destekleri oluyor. Uzman kadrosu ile belediyemiz özellikle suçun önceden engellenmesi açısından önemli olan eğitimleri mahallelerimizde veriyor. Tüm destekleri ve özellikle Polis Haftası kutlamalarında ki işbirliği için İzmit Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Sayın Nevzat Doğan'a teşekkür ederiz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hulusi Çelik Nevzat Doğan Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title