Haberler

Bartın Valiliği AB Projeleri Konusunu Anlattı

Bartın Valiliği Avrupa Birliği (AB) projeleri konusunda bilgi verdi.

Bartın Valiliği Avrupa Birliği (AB) projeleri konusunda bilgi verdi.

Bartın Valiliği Avrupa Birliği proje Koordinasyon Merkezi tarafından Bartın Valiliği 12 divan toplantı salonunda Avrupa Birliği projeleri konusunda toplantı yapıldı.

Bartın Vali Yardımcısı Türker Öksüz başkanlığında yapılan toplantıya, Amasra Kaymakamı Mehmet yıldız, Bartın İl özel idare genel sekreteri İbrahim kayış, Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, Kumluca Belediye Başkanı Metin Çetin, Ulus

Belediye Başkanı Hüseyin Ulus, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Abdipaşa Belediye Başkanı Yaşar Dönmez ve ilgili daire amirleri katıldı.

Toplantıda Vali Yardımcısı Türker Öksüz Avrupa Birliği projelerinin Bartın'daki durumunu aktardı. Kasım ayından son bulacak projeler için Avrupa birliğinin 2 milyon euro ödenek ayırdığını söyleyen Öksüz, " Bu projelerden mutlaka yararlanmamız gerekir. Önümüzdeki sürecin iyi değerlendirileceğine inanıyorum. Bartın'da 2004-2012 yılları arasında toplam 82 proje kabul edildi. Bu projelere 1 milyon 630 bin 426 euro harcandı. Avrupa Birliği projelerinin önümüzdeki aylarda Bartın'da kültür ve turizm konularında sağladığı büyük avantajlar var. Bunları bütün kamu kurum kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının değerlendirmesini istiyoruz."dedi.

Konuşmaların ardından toplantıya katılanlar Avrupa birliği projeleri hakkında merak ettikleri soruları yönelttiler. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bartın Valiliği Avrupa Birliği Türker Öksüz Amasra Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title