Haberler

Baro'dan 'Adli Yıl' Resepsiyonu

Yeni 'Adli Yıl'ın başlaması nedeniyle Adana Barosu'nca düzenlenen resepsiyonda avukatlar, başta kent protokolü olmak üzere hakim ve savcılar ile bir araya geldi.

Yeni 'Adli Yıl'ın başlaması nedeniyle Adana Barosu'nca düzenlenen resepsiyonda avukatlar, başta kent protokolü olmak üzere hakim ve savcılar ile bir araya geldi.

Adana Barosu Sosyal Tesisleri'nde organize edilen resepsiyona yoğun ilgi gösterildi. Etkinliğe katılanlar arasında; Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Süleyman Bağrıyanık. Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Kaya, Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcısı Sabri Beytorun, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Tülay Bulgurcu da yer aldı. Oldukça samimi bir ortamda geçen resepsiyonda avukatlar, klasik müzik eşliğinde sohbet ederken, yeni adli yılda birbirlerine başarı dileğinde bulundu.

"YARGININ KAMUOYUNDA ÇOK FAZLA TARTIŞILMASI DOĞRU DEĞİL"

Burada konuşan Baro Başkanı Aziz Erbek, yeni Adli Yıl'ın sorunlardan arınmış, yargı ve savunma önündeki engellerin kaldırıldığı bir yıl olması beklentisi içinde olduklarını vurguladı. Erbek, bugün Türkiye'de yargı alanında bir takım sorun ve sıkıntılar olduğunu, ancak bunun kamuoyunda çok fazla tartışılmasını doğru bulmadıklarının altını çizerek, "Türk yargısı, bugün karşı karşıya olduğu sorun ve sıkıntıları aşacak olgunlukta. Bunu yapabilecek hukukçular da yetişmiştir. Bu hukukçuların çabasıyla hep birlikte yargımızı daha güvenilir, daha aktif

ve etkin bir şekle getireceğine olan inancımız da tam. Ben bu yılın; huzur ve barış içerisinde, sorunlarını çözmüş bir yargı düzeni içinde geçmesini diliyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Avni Coş Sezai Bostancı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title