Haberler

Balotu Köyünde Kaynaşma Yemeği

Muş’un Bulanık ilçesine bağlı Balotu köyü sakinleri, kurum amirlerini yemekte ağırladı.

Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Balotu köyü sakinleri, kurum amirlerini yemekte ağırladı.

Bulanık ilçesine bağlı 15 kilometre uzakta bulanan Balotu köyünün sakinleri tarafından verilen kaynaşma yemeğine İlçe Garnizon Komutanı Ömer Altaş, İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Abdulhakim Erdoğan ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından İlçe Garnizon Komutanı Ömer Altaş, kısa bir konuşma yaptı. Garnizon Komutanı Altaş, "Kaynaşma yemekleri; insanlarımızı bir araya getirip kaynaştırıyor, hoş sohbetler yapılıyor. Köydeki vatandaşlarla ilçede bulunan kurum amirleri ile STK başkanlarına verilen yemekte insanlarımız birbirleriyle tanışma ve sorunlarını söyleme imkanı buluyor. Bulanık'ta ilk defa verilen bu yemek, umarım diğer köylerimizde de olur. Bu; devlet ile milletin birlik ve beraberlik içinde olduğunun en güzel simgesidir. Maksat yemek değil, güzel ilişkiler kurmaktır. Herkes şunu iyi bilsin ki devlet her zaman vatandaşın yanındadır. Aynı zamanda vatandaşta devletin yanındadır. Bugün burada verilen bu yemekte bunun bir göstergesidir. Beni duygulandıran en güzel yanı, şehitlerimizi için okunan Kur'an-ı Kerim'dir. Köyde, birlik ve beraberliğin, kardeşlik duygularının en güzel örnekleri yaşanıyor. Herkes mutlu, sevinçli, heyecanlı görünüyor. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yemeğe katılan İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ayhan ise, Balotu köyü sakinlerine teşekkür ederek, "İster Bulanık ilçesine en uzak köy olsun, davet edildiğimiz hangi köy olursa olsun biz devlet yöneticileri olarak oraya icap etmeyi bir borç biliriz. Bu kaynaşma yemeğinin birlik ve beraberlik içinde büyük bir coşku ve sevinçle devam etmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yemek yenilerek hatıra fotoğrafı çektirildi. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Altaş Bulanık Muş Yerel Haberler

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Özgür Özel: CHP'yi iktidar yapamazsam istifa edeceğim

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 73. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İsmail Kartal Fenerbahçe'den ayrıldı mı? Fenerbahçe'den açıklama geldi Arka Sokaklar 678. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kara Ağaç Destanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! FETÖ büyü olayı ne? Fetullah Gülen'e büyü mü yapıldı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Fetullah Gülen kaçırıldı mı? FETÖ nerede? Patatesteki 'solanin' tehlikesi! Solanin zehirlenmesi nasıl olur? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 31 Mayıs Yalı Çapkını 72. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Kurban Bayramı'nda yapılacak ibadetler neler? Bayramın 1. günü hangi ibadetler yapılır? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 1-2 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

Ersan Şen'den depremde 51 kişinin öldüğü apartmanın firari müteahhitleriyle ilgili skandal talep

title