Haberler

Balıkesir'de 2 Yeni Vali Yardımcısı Göreve Başladı

İçişleri Bakanlığı'nca Balıkesir'e atanan 2 vali yardımcısı görevine başladı.

İçişleri Bakanlığı'nca Balıkesir'e atanan 2 vali yardımcısı görevine başladı.

Balıkesir'e yeni tayin olan vali yardımcıları Macit Dalkılıç ve Ahmet Yılmaz görevine başladı. Isparta doğumlu ve 57 yaşında olan Macit Dalkılıç'ın sırası ile Ordu-Akkuş Kaymakamlığı, Bingöl-Karlıova Kaymakamlığı, Hakkari Vali Yardımcılığı, Aydın Buharkent Kaymakamlığı, Tokat-Niksar Kaymakamlığı, Ankara-Haymana Kaymakamlığı, Yozgat Vali Yardımcılığı, Uşak Vali Yardımcılığı, Manisa Vali Yardımcılığı, Nevşehir Vali Yardımcılığı, Burdur Vali Yardımcılığı, Kastamonu Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunduğu bildirildi. Evli ve 2 çocuk sahibi Vali Yardımcısı Dalkılıç'ın Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi'nden mezun olduğu kaydedildi.

Balıkesir'e atanan 46 yaşındaki Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz Eskişehir doğumlu. Sırası ile Aslanapa, Göle ve Sincanlı ilçelerinde kaymakamlık; Batman, Aksaray ve Giresun illerinde vali yardımcılığı yaptı. Evli ve tek çocuk sahibi Vali Yardımcısı Yılmaz'ın Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi'nden mezun olduğu bildirildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İçişleri Bakanlığı Macit Dalkılıç Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title