Haberler

Bakan Ala'dan Ahmet Küçükler'e Hizmet Teşekkürü

Erzurum'da bir dizi gezi ve incelemede bulunan İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum Büyükşehir Belediyesini ziyarette Başkan Ahmet Küçükler'e kente yaptığı dev hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Erzurum'da bir dizi gezi ve incelemede bulunan İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum Büyükşehir Belediyesini ziyarette Başkan Ahmet Küçükler'e kente yaptığı dev hizmetlerden ötürü teşekkür etti.

Bakan Ala, Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Erzurum Milletvekilleri, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen ve diğer yetkililerle birlikte Erzurum Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Başkan Küçükler, ziyarette Bakan Ala'ya yeni görevinde başarılar diledi. Küçükler, "Biz bugüne kadar belediyeyle alakalı tüm projelerimizde Sayın Bakanımızı sürekli rahatsız ediyorduk. Kendisi sağ olsunlar bütün projelerimizde bize her zaman destek verdiler" dedi. İçişleri Bakanı Efkan Ala da, sıcak karşılama ve şehre yaptığı hizmetlerden ötürü Küçükler'e teşekkür ederek, şöyle konuştu:

"Şuana kadar yaptığınız hizmetlerden ötürü size teşekkür ediyorum. Siyaset; girdiğiniz zaman çıkamayacağınız bir kulvardır. Bu bir kamuya hizmet alanıdır. Bundan sonraki hayatınızda size başarılar diliyorum. Bu hareketin içerisinde daha iyi görevleri almanızı temenni ediyorum. Erzurumlular adına size teşekkür ediyorum. Çalışmak bizden, başarı Allah'tan." Küçükler, ziyarette Bakan Ala'ya semaver, Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ da Alvarlı Efe Hazretlerinin eserlerinin derlendiği "Nazlı Niyazlar" adlı kitabı hediye etti. Bakan Ala, kitapların önemine vurgu yaparak, "Hiç yıkılmayacak bir eser inşa etmek istiyorsanız bir kitap yazın" dedi. Ala, ziyaretin sonunda Erzurum Büyükşehir Belediyesinin şeref defterini imzaladı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Altıparmak Ahmet Küçükler Efkan Ala Erzurum Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

murathanmurathan@hotmail.com:

NEYİN TEŞEKKÜRÜ YAV ADAMA ÇALIP ÇIPMANIN TEŞEKKÜRÜ MÜ EDİLDİ . HİÇ KİMSE KUSURA BAKMASIN AHMET KÜÇÜKLERE TEŞEKKÜR EDENLERDENDE ŞÜPHE EDECEKSİN !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title