Haberler

Aziziye'de Daire Amirleri ve Kaymakamlık Personeline İftar Programı

Aziziye Kaymakamlığı tarafından, Kaymakamlık çalışanlarına ve Daire Amirleriyle birlikte eş ve çocuklarına iftar yemeği verildi.

Aziziye Kaymakamlığı tarafından, Kaymakamlık çalışanlarına ve Daire Amirleriyle birlikte eş ve çocuklarına iftar yemeği verildi.

İftar yemeğine, İlçe Kaymakamı Zafer Öz ve Ailesi, Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürü Şerafettin Çakal ve ailesi, Şeker Fabrikası Müdürü Ali Kul ve ailesi, Emniyet Müdürü Ali Durmuş, Milli Eğitim Müdürü Nurullah Yavilioğlu, Yazı İşleri Müdürü Abdürrahim Pütür, Daire Amirleri ile beraber Kaymakamlık Personeli ve aileleri katıldı.

Kaymakam Zafer Öz, Şeker fabrikasında verilen iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, aynı masada oturup aynı duygular içinde yemeklerini paylaştıklarını belirtti. Öz, "Dostlukların sevgi ile beslendiği bu mübarek ramazan ayında, bugün bir arada olmanın vermiş olduğu derin mutluluk ve hissiyat içinde olduğumu belirtmek isterim. Bu vesile ile düzenlenen iftar programına iştirak eden Daire Amirlerine, Kaymakamlık personeline ve Ailelerine teşekkür ederim" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Durmuş Ali Kul Aziziye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title