Haberler

Avusturya Büyükelçisi Gürer'den, Başkan Yeloğlu'na Ziyaret

Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (Hasiad) Davetlisi Olarak Hatay'da Bulunan Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Heidemaria Gürer, Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu'na Nezaket Ziyaretinde Bulundu.

Hatay Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (HASİAD) davetlisi olarak Hatay'da bulunan Avusturya'nın Ankara Büyükelçisi Heidemaria Gürer, Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediye başkanlık makamında gerçekleştirilen ve HASİAD Başkanı Mehmet Kılıçlar'ın da hazır bulundu ziyarette, konuk defterini imzalayan Büyükelçi Gürer, HASİAD tarafından düzenlenecek bir toplantıya katılmak üzere Antakya'ya geldiklerini, bu vesileyle Başkan Yeloğlu'na bir nezaket ziyaretinde bulunmak istediklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yeloğlu ise, konuk büyükelçiye yöresel hediyeler ve bir anı tabağı hediye etti.

(OK-AB-Y) 10.04.2008 16:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title