Haberler

Avrupa Güzeli Erberk, Ünlü Oyuncu Murat Onuk ile Yemekte Buluştu

1983 Türkiye ve 1984 Avrupa Güzeli Neşe Erberk,Marmaris’te düzenlenen kısa film festivaline katılan eski dostu oyuncu Murat Onuk ile Marmaris’in tanınmış mekanlarından birisinde baş başa yemek yedi.

1983 Türkiye ve 1984 Avrupa Güzeli Neşe Erberk, Marmaris'te düzenlenen kısa film festivaline katılan eski dostu oyuncu Murat Onuk ile Marmaris'in tanınmış mekanlarından birisinde baş başa yemek yedi.

Hayranları ile fotoğraf çektiren eski dostlar, oldukça keyifli göründü. Bir dönem mankenlik kariyerlerinin en üst seviyesinde olan iki meslektaş olarak eski günlerini yad eden yakın dostlar,Marmaris'i çok sevdiklerini belirttiler. Marmaris'te anaokulu zincirlerine bir yenisini ekleyen Neşe Erberk, ileride Marmaris'e yerleşeceğinin sinyallerini verdi. ' Özel Neşe Erberk Anaokulu Joyfull House yetenek geliştirme merkezi olarak 30. Anaokulunu Marmaris'te açan Erberk, kendisini çocuklara adadığını işini de çok severek yaptığını ifade etti.

Kariyerine dizi oyunculuğu ile devam eden, Adını Feriha Koydum dizisinde Emir Ünal Sarrafoğlu rolünü oynayan Murat Onuk ise yaptığı açıklamada, Eski yıllarda mankenlik mesleğinin daha saygın olduğunu kaydetti. Gece Gündüz, Dolu Düzgin Yıllar ve Kurtlar Vadisi başta olmak üzere yirmiye yakın dizide rol alan ünlü oyuncu, Çekimlerden fırsat buldukça zamanını kızı İpek ile geçirdiğini söyledi.ünlü oyuncu Marmaris'in müthiş koylarını gezmek üzere mavi tur için tekrar geleceğini, şimdiden rezervasyon yaptırdığını belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşe Erberk Marmaris Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title