Haberler

Avcı: "İletişimde Yapılan Hata 'Kalite'yi Yerle Bir Edebilir"

Yönetim Danışmanı Barış Avcı, sağlıkçılara verdiği eğitimde iletişimin önemine dikkat çekerken “İletişimde hata yapıldığında, hizmetin kalitesi anlamını kaybeder” dediYönetim Danışmanı Endüstri Mühendisi Barış Avcı, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde orta kademe yöneticiler ve hasta kayıt yetkililerine ‘iletişim’ eğitimi verdi.

Yönetim Danışmanı Barış Avcı, sağlıkçılara verdiği eğitimde iletişimin önemine dikkat çekerken "İletişimde hata yapıldığında, hizmetin kalitesi anlamını kaybeder" dedi

Yönetim Danışmanı Endüstri Mühendisi Barış Avcı, Medical Park Tarsus Hastanesi'nde orta kademe yöneticiler ve hasta kayıt yetkililerine 'iletişim' eğitimi verdi.

Avcı eğitimde iletişimin önemine dikkat çektiği sunumunda "Özel sektör ya da kamuda kurumlar yıllarca emek vererek, para harcayarak belirli bir imaj oluşturuyor. Ancak iletişimde yapılan bir hata, o kurumun imajını bir anda yerle bir edebiliyor" dedi.

Artık dünyanın dört bir yanında sayısız işletmenin her çeşit ürün ve hizmeti düşük maliyetlerle ve yüksek kaliteyle üretebildiğini, internet ve ulaşım imkanlarıyla her yere ulaştırabildiğini kaydeden Avcı, "İnsanlar bir kurumdan çok kaliteli ve çok ucuza ürün ya da hizmet alabilir. Ancak kurumla kurulan iletişim sırasında bir aksama, yanlış anlama olursa bunların bir anlamı kalmıyor. İnsanlar memnuniyetlerini 2 kişiye anlatırken, memnuniyetsizliklerini 8 kişiye anlatıyor" diye konuştu.

Özellikle sağlık alanında insanlara hastalıklarıyla ilgili doğru bilgilendirme yapmak için iletişimin daha da önem kazandığını vurgulayan Barış Avcı, karşıdaki kişinin hasta ya da hasta yakını olmasının iletişimin hassasiyetini artırdığını kaydetti. Avcı, "Kendisi ya da yakını hasta olan bir kişi gergindir, hatta korkuyordur. Kendisine anlatılanı, normal bir insandan çok daha farklı algılayabilir. Sağlıkçıların her zaman bunu dikkate almaları ve kendilerini onların yerine koyması gerektiğini ifade etti" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Barış Avcı Tarsus Yerel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title