Haberler

Atso'dan Huzurevine Ziyaret

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Koyuncu ile birlikte A.Kadir Üçyıldız Huzurevi’ni ziyaret etti.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş, Meclis Başkanı Fatih Tekin ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Koyuncu ile birlikte A.Kadir Üçyıldız Huzurevi'ni ziyaret etti.

Huzurevinde kalan yaşlılarla tek tek sohbet edip karanfil dağıtan ATSO Başkanı Ahmet Koçaş, yaptığı konuşmada, "Değerli büyüklerim öncelikle bizleri kabul ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ellerinizden öpüyorum. Bizler sizlerin gözlerine bakarken yaşlılık, geçmişin muhasebesinin yapıldığı, tecrübe ve birikimlerin yeni kuşaklara aktarıldığı, anılarla yaşanılan bereketli bir dönemi yaşayan insanlar olarak bakıyoruz. Değerli büyüklerim 1999 yılı, dünya sağlık örgütü tarafından uluslararası yaşlılar yılı ilan edildi. İnsanlar, yaşlılarıyla bütün gün ve yıl ilgilenemeyince, hiç olmazsa bir günü yaşlılar günü ilan ettiler. Bu ideal olmasa bile elbette tamamen unutulmaktan iyidir. Sizler hayatın iyi ve kötü gününü doyasıya yaşamış nerede yanlışın nerede doğrunun hangi zamanda ayrılacağını en iyi bilen insanlarsınız. Bizler sizlerin yolunda ilerleyen insanlar olarak başarıya ulaşabilmek için her zaman duanıza ihtiyacımız olduğunu belirtmek istiyorum. Değerli büyüklerim bizler sizleri seviyoruz bize zaman ayırdığınız için teşekkür ediyoruz, ellerinizden öpüyorum" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Koyuncu Fatih Tekin Aksaray Koçaş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title