Haberler

Artvin: Yusufeli, Yabancı Konukların Akına Uğradı

Artvin'in Yusufeli İlçesi yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Artvin'in Yusufeli İlçesi yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçiliği'nden Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı Dr. Renate Schimkoreit ve Znge Schreiber, Yusufeli Kaymakamı Cahit Çelik'i makamında ziyaret etti. Bir süre Kaymakam Çelik ile sohbet eden Müsteşar Schimkoreit ve Schreiber, daha sonra İlçe Turizm Ofisi'ni gezdi. Bu arada Turizm Ofisi'ne Alman Ekonomi ve Ticaret Müsteşarlığı'ndan yapılan 15 bin YTL yardım için Kaymakam Cahit Çelik, ilgililere teşekkür etti.

Öte yandan, Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Meclis Başkanı Mixeil Maxanaze ve beraberindeki heyet, Yusufeli Kaymakamı Cahit Çelik ve Belediye Başkanı Yusuf Sağlam tarafından ağırlandı. Öğle yemeğinin ardından Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Meclis Başkanı Mixeil Maxanaze ve beraberindeki heyet, ilçedeki tarihi eserleri gezdi.

Kaymakam Cahit Çelik ve Belediye Başkanı Yusuf Sağlam tarafından heyet başkanı Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Meclis Başkanı Mixeil Maxanaze'ye hediye verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title