Haberler

Artuklu'da Temizlik Kampanyası Başlatıldı

Güncelleme:

Artuklu Belediyesi, ilçede temizlik kampanyası başlattı.

Artuklu Belediyesi'nce ilçede temizlik kampanyası başlatıldı.

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Emin Irmak, yaptığı açıklamada, ilçede başlattıkları kampanya ile tarihi kentte bulunan 31 cami ve 11 kilise başta olmak üzere tarihi mekanlara giden tüm yolların tazyikli suyla temizleneceği belirtti.

Kentin temiz yüzünü göstermek için yoğun bir çalışma içinde olduklarını vurgulayan Irmak, çalışmaların belediyenin 15 temizlik işçisi tarafından sürdürüldüğünü söyledi.

Irmak, çalışmalar sırasında araçların ilçenin dar sokaklarına girememesi nedeniyle yaklaşık 50 metre uzunluğundaki hortumlarla temizlik işlemlerinin sürdürüldüğünü dile getirerek, sokakların tazyikli suyla yıkanmasının ardından işçilerin ibadethanelerin tüm bölümlerini temizlediğini kaydetti.

Artuklu Belediyesi Eşbaşkanı Sevinç Bozan ise ilçede en çok ziyaret edilen yerler olan camiler, kiliseler ve tarihi yapıların temizliğine öncelik verdiklerini bildirdi.

Artuklu'nun farklı din, dil, kültür ve inanca sahip insanların hoşgörü ile yaşadığı bir ilçe olduğunu vurgulayan Bozan, "Tarihi bir ilçede görev yaptığımız için sorumluluğumuz çok. Bu nedenle çalışmalarımıza temizlikle başladık" diye konuştu. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Emin Irmak Yerel Haberler

Polis eve baskın düzenledi! Uyuşturucu verdiği kızı evinde zorla tutan Hasan Can Kaya gözaltında

Polis eve baskın düzenledi! Uyuşturucu verdiği kızı evinde zorla tutan Hasan Can Kaya gözaltında

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Orta Doğu'da yeni savaşa 24 saat kaldı! Hizbullah'tan İsrail'e son uyarı

Bahçeli'nin ittifak resti ortalığı karıştırdı! Erdoğan kurmaylarını ''Aman ha'' diyerek uyardı

Bahçeli'nin ittifak resti ortalığı karıştırdı! Erdoğan kurmaylarını ''Aman ha'' diyerek uyardı

Bakmadan Geçme

Yaz tatilinde çocuklarla neler yapılabilir? Çocuklarla tatilde ne yapılır? Ebeveynlere ve çocuklara aktivite önerileri! 2024 ORTAÖĞRETİM KPSS BAŞVURULARI NE ZAMAN? KPSS ortaöğretim (lise) başvuruları hangi tarihte başlıyor? Anderson Talisca Fenerbahçe'ye mi geliyor? Fenerbahçe Talisca ile anlaştı mı? Gram altın kaç TL? 14 Haziran Dolar, Euro, Sterlin ne kadar? Bugün yarım gün tatil mi? Bugün resmi tatil var mı, yarım gün tatil var mı? HAFTA SONU HAVA DURUMU 15-16 Haziran #127783 Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 14 Haziran Cuma İstanbul cuma namaz saati! Ölüdeniz Plajı nerede, nasıl gidilir? Fethiye'deki en iyi plajlar hangileri? Fethiye'de en güzel nerede denize girilir? Rasim Ozan Kütahyalı, Nagehan Alçı'yı dövdü mü? Nagihan Alçı ne anlattı, olay ne? İSTANBUL'DA BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK? #9925 Kurban Bayramı'nda İstanbul kaç derece, yağmur yağacak mı? Kurban eti kimlere dağıtılmaz? Kurban eti kimlere verilmeli? Diyanet'e göre kurban eti nasıl paylaştırılmalı? Bayram tatili resmi tatil mi? Bayram tatili resmi tatil olarak sayılıyor mu? Hasan Can Kaya gözaltında mı? Hasan Can kaya ne yaptı, olay ne? Hasan Can Kaya neden gözaltına alındı? Hasan Can Kaya iddia ile ilgili ne söyledi? Hasan Can Kaya genç kızı evinde alıkoydu iddiası! 14 Haziran hangi burç? 14 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 14 Haziran tarihi hangi burç olur?
Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihe geçecek teklif: Maliyetini karşılayacağım

Aziz Yıldırım'dan Ali Koç'a tarihe geçecek teklif: Maliyetini karşılayacağım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title