Haberler

Arnavutköy'de üniversite sınavına hazırlanan gençler boğaz turu ile doyasıya eğlendi

Güncelleme:

Arnavutköy'de üniversite sınavına hazırlanan gençler boğaz turu ile doyasıya eğlendiİSTANBUL Arnavutköy'de ikamet eden ve üniversite sınavına hazırlanan yüzlerce öğrenci belediyenin tarafından düzenlediği organizasyonla sınav stresini üzerlerinden attı.

Arnavutköy'de üniversite sınavına hazırlanan gençler boğaz turu ile doyasıya eğlendi

İSTANBUL Arnavutköy'de ikamet eden ve üniversite sınavına hazırlanan yüzlerce öğrenci belediyenin tarafından düzenlediği organizasyonla sınav stresini üzerlerinden attı. Boğazda düzenlenen programa Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turan'da katıldı.

Arnavutköy Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte ilçe de eğitim gören ve üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler doyasıya eğlendi. Sınav stresinden arınan gençler düzenlenen Boğaz Turu'nda doyasıya eğlendi, oyunlar oynandı hediyeler verildi. Programa Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasip Turan katıldı. Gençlerin doyasıya eğlendiği programda konuşan Arnavutköy Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, " Sevgili genç kardeşlerim öncelikle hepinize hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyorum. Dünya'nın bir çok yerinde içerisinden ırmaklar nehirler akan yerler var, şehirler var ama içerisinden böyle deniz akan bir yeri bulmak hakikaten Dünya'da zor. Gezerken sizlerde muazzamlığı göreceksiniz bir dönem burada yaşayan insanları ve ödenen bedelleri hatırlayalım ve bu güzel şehre sahip çıkalım birde böyle düşünmenizi isterim. Bugün esas amacımız streslerimizi atıp imtihana iyi bir motivasyon ile girmektir. Birliğimizin ve beraberliğimizin heyecanını yaşayalım Allah yar ve yardımınız olsun imtihanda da başarılar diliyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title