Haberler

Arıcılık Kursu Sertifika Dağıtım Töreni Yapıldı

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde düzenlenen Arıcılık Kursu sona erdi.

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde düzenlenen Arıcılık Kursu sona erdi. Kursu başarıyla bitirenlere sertifikaları düzenlenen tören ile verildi.

2014 Yılı Eğitim ve Yayım Programı çerçevesinde, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ve Göreme Belediyesi' nin katkılarıyla Göreme beldesinde düzenlenen arıcılık kursu sona erdi. Kursun tamamlanması nedeniyle düzenlenen sertifika dağıtım törenine Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, İl Müdür Yardımcısı Gürol Çetin, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Balak, Halk Eğitim Müdürü Osman Doğan, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Nevşehir Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanı Ali Umutlu ve kursiyerler katıldı.

Törende konuşan Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, arıcılığın, bitki kaynaklarını, arıyı ve emeği kullanarak, bal, polen, propolis gibi arı ürünleri ile oğul, ana arı üretimini kapsayan bir yetiştiricilik faaliyeti olduğunu belirterek arıcılığın önemini dile getirdi.

Yılmaz'ın konuşmasının ardından Arıcılık Eğitim Kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Okan Yılmaz Nevşehir Göreme Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title