Haberler

Antalya: Hayvan Hastanesini Başkan Türel Açtı

- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Tam Teşekküllü Akdeniz Hayvan Hastanesi'nin Açılışını Yaptı. Türel, Hastanenin Her Geçen Gün Modernleşen Antalya'da Önemli Bir Açığı Kapatacağını Söyledi.

- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, tam teşekküllü Akdeniz Hayvan Hastanesi’nin açılışını yaptı. Türel, hastanenin her geçen gün modernleşen Antalya’da önemli bir açığı kapatacağını söyledi.

Burhanettin Onat Caddesi üzerindeki Akdeniz Hayvan Hastanesi’nin açılış kurdelesini Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan birlikte kesti.

Başkan Türel, eşi Ebru Türel ve davetliler, daha sonra veteriner hekimler Kemal Eker, Cenk Süer ile Didem Boztepe’ye ait iki katlı hastaneyi gezerek, üniteler hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, havyan sağlığı ile ilgili her türlü ünitenin ve cihazın bulunduğu hastaneyi çok beğendi.

5 veteriner hekimin görev aldığı hastanede, hayvanlara yönelik teşhis, tedavi, cerrahi operasyon, yapılıyor. Diş kliniğinden, yoğun bakıma, ortopediden, laboratuvar, röntgen ve endoskopi cihazlarına kadar her türlü tıbbi ünitesi yer alıyor. Hastane bünyesinde, hayvanların misafir edildiği bir pansiyon da bulunuyor.(SÇ-ST-SÇ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title