Haberler

Alzheimer Hastası Kuyuda Ölü Bulundu

Alaşehir İlçesi'ne bağlı Akkaçeli Köyü'nde oturan ve 19 Ocak 2012 gününden beri kayıp olan Alzheimer hastası Rıza Akdağ (76), bir su kuyusunda ölü olarak bulundu.

Alaşehir İlçesi'ne bağlı Akkaçeli Köyü'nde oturan ve 19 Ocak 2012 gününden beri kayıp olan Alzheimer hastası Rıza Akdağ (76), bir su kuyusunda ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Türkmen Köyü'nün bekçisi Ali Gençsoy, bugün saat 15.30 sıralarında Akkeçili Köyü Muhtarı Osman Erkol'a ait Alcı Çayı Mevkii'ndeki kuyuda buldu. Gençsoy'un ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekiplerinin çalışması sonucu ceset kuyudan çıkartıldı. Yapılan araştırma sonucu cesedin, 43 günden beri kayıp olan Akkeçili Köyü'nden Alzheimer hastası Rıza Akdağ'a ait olduğu belirlendi. Akdağ'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Cesedi bulan bekçi Gençsoy, "Arazide dolaşırken kuyunun üzerinde çok sayıda kuşun uçtuğunu fark ettim. Kuşlar kuyunun içine doğru inip inip çıkıyordu. Şüphelenip kuyuya bakınca, oturur vaziyette bir ceset gördüm ve jandarmaya haber verdim" dedi.

Babasını teşhis eden Akkeçili imam hatibi Selim Akdağ (43), 19 Ocak'ta çarşıya gideceğini söyleyerek evden ayrıldığını, bir daha eve dönmediğini söyledi. Tüm aramalara rağmen bugüne kadar bulamadıklarını kaydeden oğul Akdağ, babasının "hatırlamama" sorunu yaşadığını, yolunu kaybedip kuyuya düşmüş olabileceğini belirtti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Akdağ Alaşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title