Haberler

Altınordu'nun Alt Yapısı Değişiyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı OSKİ Genel Müdürlüğü’nün Altınordu ilçe merkezinde başlattığı 101 kilometrelik alt yapı çalışması devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı OSKİ Genel Müdürlüğü'nün Altınordu ilçe merkezinde başlattığı 101 kilometrelik alt yapı çalışması devam ediyor.

Altınordu ilçesinde yapılan çalışmalar ile ilgili olarak OSKİ yetkilileri Başkan Engin Tekintaş'a brifing verdi. Altınordu Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıya, OSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Özkan ile birlikte alt yapı çalışmasını sürdüren firma yetkilileri katıldı.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ilçe bugüne kadar yapılan en büyük altyapı yatırımı olan 33 milyon 570 bin TL değerindeki 101 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon altyapı projesi tamamlandığında Altınordu ilçesinin alt yapı probleminin kalmayacağını ifade etti.

Tekintaş, "AB projesi kapsamında yapılan çalışma tamamlandığında Altınordu ilçemizin alt yapı probleminin büyük bir kısmı bitirilmiş olacak. Bu projeden sonra gerek Ordu Büyükşehir Belediyemizin ekipleri gerekse Altınordu Belediyemizin ekipleri üst yapı çalışmalarına başlayacak. Bu çalışmalar süresince bizlere ve firma yetkililerine anlayış içerisinde yaklaşan tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altınordu Belediyesi Engin Tekintaş Mustafa Özkan Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title