Haberler

Ali Dağı Kupası'nda 1. Gün Sonuçları

Talas Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Uluslararası Ali Dağı Yamaçparaşütü Şampiyonası ilk gün yarışları tamamlandı.

Talas Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Ali Dağı Yamaçparaşütü Şampiyonası ilk gün yarışları tamamlandı.

Talas ilçesinde dünya çapında hava sporları merkezleri arasında gösterilen Ali Dağı'ndaki şampiyona heyecanı, antrenman ve gösteri uçuşlarının ardından başladı. Yaklaşık 2 bin metre rakımlı Ali Dağı'nın zirvesinde oluşturulan alandan uçan 5 ülkeden 9'u kadın 130 yarışmacı 80,3 km'lik Develi hedefine 'gol' yapmaya çalıştı.

Gökyüzünde rengarenk görüntülerin oluştuğu yarışmada ilk gün genel klasmanda İran ilk 3 sırayı aldı. Sıralama söyle oluştu: 1. Hadi Heidari Dastjerdi 1000 puan, 2. Soheil Barikani 976 puan, 3. Muhammed Ali Hüseyni Semnani 931 puan.

Kadınlar kategorisinde ise Türkiye'den Merve Aslan 905 puanla birinci, İran'dan Fateme Eftekhari 884 puanla ikinci ve yine İran'dan Maryam Hacı Asaddah 658 puanla üçüncü oldu.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Cuma gününe kadar sürecek şampiyonanın heyecanını yerinde yaşamak isteyenlerin 10.00-12.00 saatleri arasında Osmanlı ve Selçuklu Evi önünden kalkacak ücretsiz servisleri kullanabileceğini kaydetti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammed Ali Talas İran Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title