Haberler

Albay Enç'den Yavuz'a İadei Ziyaret

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Kdz.

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Kdz. Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneği Başkanı Şaban Yavuz'a iadeyi ziyarette bulundu.

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, bir süre önce kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Kdz. Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneği Başkanı Şaban Yavuz'a iadeyi ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç, Kdz. Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneğinin ilçede önemli faaliyetlerde bulunduğunu ve aynı çalışmaların devamını dilediklerini belirterek Dernek Başkanı Şaban Yavuz'a teşekkür etti.

Kdz. Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneği Başkanı Şaban Yavuz da Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Deniz Kıdemli Albay Yalçın Enç'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan ziyarette Kdz. Ereğli Engel Tanımayan Engelliler Derneği Başkanı Şaban Yavuz Kıdemli Albay Yalçın Enç'e dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette, Başkan Yardımcısı Bahattin Şenay, Dernek Genel Sekreteri Canan Yaldız ve Dernek Saymanı Tevfik Elmasay

da hazır bulundu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Deniz Kıdemli Şaban Yavuz Yalçın Enç Karadeniz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title