Haberler

Alanya Belediyesi Regaip Kandili'nde Lokum ve Kandil Simidi Dağıttı

Güncelleme:

Alanya Belediyesi, Regaip Kandili vesilesiyle Alanya'daki cami ve pazar alanlarında kandil lokumu, kandil simidi ve takvim dağıttı. Yaklaşık 38 bin lokum ve kandil simidi vatandaşlara ikram edildi.

Alanya Belediyesi, Regaip Kandili vesilesiyle Alanya'daki cami ve pazar alanlarında kandil lokumu, kandil simidi ve takvim dağıttı.

Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ve Çözüm Masası ekipleri, gün boyunca Tosmur Perşembe pazarı ve Alanya'daki tüm camilerde Regaip Kandili münasebetiyle lokum, kandil simidi ve takvim dağıttı. Yaklaşık 38 bin lokum ve kandil simidi vatandaşlara ikram edildi. Vatandaşlar, Alanya Belediyesi'nin geleneksel olarak sürdürdüğü kandil ikramlarından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Belediyemize ve Başkanımız Adem Murat Yücel'e dini değerlerimizi koruyan ve hatırlatan çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alanya Belediyesi Kandil Simidi Alanya Cami Etkinlikler Yerel Haberler Yerel Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title