Haberler

Aksaray Belediyesi Hasta Konuk Evi ve Külliye Projesi İnşaatı Hızla İlerliyor

Güncelleme:

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl projelendirilerek temelleri atılan Hasta Konuk Evi ve Külliye Projesi'nde inşaat hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Evren Dinçer, 'Hasta yakınlarımızın barınma ihtiyaçlarını karşılayacağız' dedi.

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl projelendirilerek temelleri atılan Hasta Konuk Evi ve Külliye Projesinde inşaat hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Evren Dinçer, "Hasta yakınlarımızın barınma ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'in seçim vaatleri arasında yer alan hasta konuk evi projesi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hemen yanına inşa ediliyor. Hasta Yakını Konuk Evi ile birlikte aynı projeye dahil edilen külliyede de inşaat çalışmaları eş zamanlı ilerliyor. Belediye Başkanı Evren Dinçer, Hasta Yakını Konuk Evi'nde çatı ve sıva işlemlerinin tamamlandığını söyledi. Hasta Yakını Konuk Evi ile birlikte aynı projede yer alan külliye inşaatında önemli gelişmelerin yaşandığını aktaran Dinçer, külliyenin ana kubbesinde kalıp ve betonarme çalışmalarının başladığını kaydetti.

Aksaray Belediyesi Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projesi'nin en kısa sürede hizmete açılacağını ifade eden Belediye Başkanı Dinçer, "Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak hayata geçirdiğimiz Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye projemiz, seçim öncesinde vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projeler arasında yer alıyor. Birçok şehirde hasta ve hasta yakınlarının konaklama konusunda sıkıntı yaşadığını biliyoruz. Hayata geçirdiğimiz projemiz ile bu ihtiyacı ortadan kaldırıyoruz. Sağlık hizmeti almak için il dışından, köy, kasaba ve ilçelerden şehrimize gelen hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyaçları ücretsiz olarak bu tesisimiz aracılığı ile karşılanacak. Sona yaklaştığımız projemizi kısa sürede tamamlayarak yeni yılın ilk çeyreğinde hizmete açılışa hazır hale getireceğiz. Hasta yakınlarımızın barınma ihtiyaçlarını karşılayacağız" dedi.

Belediye Başkanı Dinçer, Hasta Yakını Konuk Evi'nde 2 kişilik ve 4 kişilik odaların yanında idari birim, kafeterya, mutfak, kütüphane, lobi ve toplantı salonunun yer alacağını söyledi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aksaray Belediyesi Evren Dinçer Aksaray Evren Yerel Haberler Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title