Haberler

Akhisar'da Öğrenciler, Şehitliği Ziyaret Ederek Dua Ettiler

Manisa'nın Akhisar İlçesinde Namık Oğul Lisesi 11/d Sınıfı Öğrencileri, Şehitliği Ziyaret Ederek Yağmur Altında Dua Ettiler.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde Namık Oğul Lisesi 11/D sınıfı öğrencileri, şehitliği ziyaret ederek yağmur altında dua ettiler.

Şehitlik ziyaretinde öğrencilere, Namık Oğul Lisesi Müdürü Nurullah Zağlı, Müdür Yardımcısı Bahri Kulakçı, Sosyal Etkinlik Danışman Öğretmeni Hilal Akgül de eşlik etti. 11/D sınıfı öğrencileri adına konuşma yapan Gözde Büyükarslan ile Özgecan Elman, “Biz Namık Oğul Lisesi öğrencileri olarak öncelikle tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor ve ailelerine sabır diliyoruz. Biz Türkiye'nin gelecek nesilleri olarak şehitlerimizin kanını yerde bırakmayacağız ve Türk Bayrağını her zaman göklerde dalgalandıracağız. Yurdumuzu dört bir yandan terör laneti kuşatsa da Türk askeri ve Türk gençliği kanının son damlasına kadar bu vatanı savunacaktır. Biz Türk gençleri geçmişteki atalarımız gibi bu vatanı müdafaa edeceğiz. Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarının yolundan ilerleyeceğiz. Hiç bir güç bizi bu emelden alı koyamaz." dediler.

Şehit yakınlarına yönelik düzenledikleri yardım kampanyasını hatırlatan öğrenciler, yardımda bulunmak isteyen vatandaşları okula davet ettiler. Yağmur altında saygı duruşunda bulunan öğrenciler, şehitler için dua ettiler.

(BG-ÖA)

28.10.2007 01:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title