Haberler

Akhisar Belediyesi'nden Eğitime Destek

Akhisar Belediyesi Eğitme Verdiği Destek Sayesinde, Öğrencilerinin İş Hayatına Atılmadan Önce Tecrübe Kazanmalarını Sağlıyor.

Akhisar Belediyesi eğitme verdiği destek sayesinde, öğrencilerinin iş hayatına atılmadan önce tecrübe kazanmalarını sağlıyor.

Akhisar Belediyesi yaptığı yardımlara bir yenisini daha ekleyerek, Akhisar Endüstri Meslek Lisesi'ne Dik İşlem CNC (Computer Numerik Control) tezgahı aldı. Makine parçaları imalatında ve kalıpçılık işlerinde kullanılan CNC tezgahın, diğer meslek liselerinde bulunmadığı belirtildi. Yapılan yardımla yaklaşık 200 öğrencinin faydalanacağını belirten Akhisar Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Recep Demirdöven, "Son 10 yıldır bu isteğimizi belediyemize ve kurumlara ilettik. Bugüne kadar hiçbir olumlu yanıt alamadık ancak Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, sesimizi duyarak öğrencilerin büyük ölçüde yararlanacağı ve ileride meslek hayatlarında birçok kez kullanacakları bu makineyi bizlere aldı. Öğrenciler daha önce bu makine yerine simülasyon tezgahı ile ders görüyorlardı. Bundan sonra meslek hayatına atılan gençlerimiz daha becerikli olacaktır. Bizlerden katkılarını esirgemeyen başkanımız Salih Hızlı' ya bütün öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Özellikle ilköğretim okullarına büyük destek verdiklerini ve bu desteklerinin bütçe dahilinde devam edeceğini belirten Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı "Sanat okulunda bulunan öğrencilerimiz artık uygulamalarını simülasyon değil gerçek makine ile yapacaklar. Bundan dolayı onlar adına çok mutlu oldum. Bundan sonra öğrencilerimizin mesylek hayatlarında rahat iş bulabileceklerini umut ediyorum. Bu yaptığımız yardımlarla diğer kuumlara örnek olur ve diğer kurumlar da eğitim kurumlarına bu şekilde destek sağlar" dedi. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Recep Demirdöven, Atölye Şefi Şevket Türküm, öğretmenler Gökhan Akça ve Akgün Teraman yeni kurulan makineyi yerinde inceleyerek uygulama yaptılar.

(BG-KA-YK)

04.07.2007 18:21 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title