Haberler

Akçadağ'da Yıl Sonu Kermesi Düzenlendi

Malatya’nın Akçadağ ilçesindeki Ziya Gökalp Ortaokulu tarafından yıl sonu kermesi düzenlendi.

Malatya'nın Akçadağ ilçesindeki Ziya Gökalp Ortaokulu tarafından yıl sonu kermesi düzenlendi.

Okul aile birliğinin organizasyonu ve velilerin katkıları ile gerçekleştirilen, kermese Akçadağ Belediye Başkan Yardımcısı Aliseydi Turhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Serhat Çotuk, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ile öğrenci velileri katıldı. Kermeste öğrenci ve velileri tarafından yapılan yemek ve gıda malzemeleri misafirlere ikram edildi. Yoğun bir ilgi gören kermeste aynı zamanda velilerin evde hazırladığı çeşitli hediyelik eşyalar da satışa sunuldu.

Etkinlikte bir konuşma yapan Okul Müdürü İbrahim Coşkun, 2015-2016 eğitim öğretim yılı içerisinde öğretmen ve öğrencilerin özverileriyle çok güzel bir eğitim yılı geçirdiklerini söyledi. Coşkun, "Başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimi kutluyor, kermesimize katılan tüm konuklarımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Coşkun Malatya Akçadağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title