Haberler

Akbük'te Yıl Sonu Dama Turnuvası Yapıldı

Didim’in Akbük Mahallesinde bulunan Nurullah Kocabıyık İlkokulu'nda bu yıl ilk kez düzenlenen Yıl Sonu Dama Turnuvası, çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Didim'in Akbük Mahallesinde bulunan Nurullah Kocabıyık İlkokulu'nda bu yıl ilk kez düzenlenen Yıl Sonu Dama Turnuvası, çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu öğrencileri, Hayat Boyu Öğrenme Projesi kapsamında düzenlenen Turnuvada kıyasıya yarıştı. Yılsonunda tüm öğrencilerin katılımıyla 34 kişilik okul turnuvası dama heyecanına heyecan kattı. 5 gün süren maçlar öğle aralarında yapıldı. Turnuvada dereceye giren sporculara ödülleri İstiklal Marşı töreninde dağıtıldı. Turnuvada ilk ona giren sporcuların yanı sıra aynı puanla ilk ona giremeyen sporcuları da teşvik ve motive etmek amacıyla onlara da madalya verildi. İlk üç dereceyi elde eden sporculara kupa ve madalya 16. sporcuya kadar da madalya verildi.

Madalya alan isimler şu şekilde oluştu: Hüseyin Erez, Emir Yıldız, İsmail Onur Uyan, Yiğit Efe Yılmaz, Bayram Karol, Muhammed Yusuf Çelik, Umut Arda Ünay, Egemen Çeviren, Mehmet Berke Akgül, İlke Demirel, Berdan Ateş, Bekir Kaan Öztürk, Yunus Ekinci, Ayşe Güzelyayla, Zeynep Şiran ve İsmet Yıldırım. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Didim Akbük Yerel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title