Haberler

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı'na İskenderoğlu Seçildi

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı'na Enver İskenderoğlu seçildi.

AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanlığı'na Enver İskenderoğlu seçildi.

Vakfıkebir Kapalı Spor Salonu'nda yapılan kongreye, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ile partililer katıldı.

Divan kurulunun seçilmesinin ardından konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta, "Her zaman sizlerin, ilçenin, ilimizin ve ülkemizin emrinde olduğumu buradan tekrar ifade etmek istiyorum. Bir olun, beraber olun, kardeş olun. Bu düşünlerle bu kongrenin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, mevcut ilçe başkanı Enver İskenderoğlu 294, Recep Somoğlu 68, Ahmet Cengiz Bahadır ise 14 oy aldı.

İskenderoğlu'nun yönetim kurulu listesi ise şu isimlerden oluştu:

"Ayhan Turan, Yusuf Sağlam, Ali Karaca, Mustafa Sezgin, Necdet Pamuk, Kemal Özcan, Hasan Yayla, Nermin Kaya, Muhammet Kılavuzoğlu, Senem Çavuş, Ergin Zaman, Hüseyin Aygün, Arif Turmuş, Ahmet Erdem, Mehmet Ali Yıldız, Ersen Karanis, Ahmet Garip, Nihat Aydın, Mustafa Nedim Alp"

- TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Muhammet Balta Vakfıkebir Ak Parti Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title