Haberler

AK Parti Tekirdağ Teşkilatı İftar Yemeğinde Basın ile Bir Araya Geldi

AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı, iftar yemeğinde kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri ile bir araya geldi.

Ak Parti Tekirdağ İl Teşkilatı, iftar yemeğinde kentte görev yapan yerel ve ulusal basının temsilcileri ile bir araya geldi.

Sahilde bir restoranda düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, İl Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal ile birçok teşkilat üyesi ve gazeteciler katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan İl Başkanı Akçay, kendilerini kırmayıp davete icabet eden herkese teşekkür etti. Böyle zamanlarda birlik ve beraberliğin önemli olduğuna dikkat çeken Akçay, önümüzdeki süreçte basın ile daha fazla bir araya geleceklerini söyledi.

Program daha sonra milletvekillerinin, gazetecilerin sorularını cevaplandırması ile devam etti. Mustafa Yel, Tekirdağ'a yapılması planlanan geri gönderme merkezi ile ilgili gelen bir soruya, "Geri gönderme merkezi konusunu maalesef muhalefet çarpıtıyor. Tekirdağ, Avrupa yolunda bir geçiş güzergahı konumunda. Burada yasadışı yollarla yurtdışına kaçmak isteyen mültecilerin yakalandığı zaman geri gönderme işlemlerinin yapılacağı bir yer olacak. Ama öyle bir algı oluşturmak isteniyor ki sanki Tekirdağ'a mülteci kampı yapılacakmış algısı oluşturulmak isteniyor. Böyle bir durum söz konusu bile değil" dedi.

Ardından Metin Akgün de, Tekirdağ çiftçisinin sabırsızlıkla beklediği buğday taban fiyatının önümüzdeki salı günü açıklanacağını, buradan da çiftçilerin yüzünü güldürecek bir karar çıkacağını söyledi. Ayşe Doğan ise iftarda basın ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti getirerek, bayramda Tekirdağ'da olamayacağını söyledi ve şimdiden herkesin bayramını kutlamak istediğini belirtti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Akgün Ayşe Doğan AK Parti Tekirdağ Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title