Haberler

AK Parti Milletvekilleri Edremit'e Çıkarma Yaptı

AK Parti’nin Balıkesir milletvekilleri Edremit’e çıkarma yaptı.

AK Parti'nin Balıkesir milletvekilleri Edremit'e çıkarma yaptı.

Av. Mahmut Poyrazlı, Ali Aydınoğlu ve Kasım Bostan, yeni yerine taşınan ilçe teşkilatında, seçimlerde gösterilen başarıdan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Körfez bölgesine dev projeler konusunda yoğun gayret içinde olduklarını belirten milletvekilleri, havaalanını uluslararasına getirilmesinin yeterli olmadığını, turist akışının sağlanması için yeni projelerini yakın zamanda açıklayacaklarını bildirdiler. Milletvekillerine çalışmaları ile ilgili bilgiler veren AK Parti Edremit İlçe Başkanı Metin Örkçü, milletvekillerinin Balıkesir'e yatırım gelebilmesi var güçleri ile çalıştıklarını görmelerinin kendi çalışma azimlerini daha da arttırdığını dikkat çekti.

Milletvekilleri, Kazdağları'nın, Soft Turizmin Türkiye'deki öncü bölgesi olmasına rağmen, Kültür ve Turizm Bakanlığının kayıtlarında bölgenin bir destinasyonu (Turizmin göreceli olarak önemli bir eylem alanı ve turizmin ekonomik, sosyal ve fiziksel etkilerinin ortaya çıktığı alandır) olarak yer almadığına dikkat çektiler. Toplantıda, AK Parti Balıkesir milletvekili Mahmut Poyrazlı, İl başkanlığı yaptığı dönemde yaşadığı deneyimleri ilçe teşkilat yöneticileri ile paylaştı.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'da, körfez bölgesini uçuracak, turizm kenti olabilmesi için yapılan ve yapılacak önemli projelerini ileriki günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını bildirdi. AK Parti Balıkesir milletvekili Kasım Bostan'da kente kongre merkezi yapılabileceğini, büyük projelerin körfeze gelebilmesi için el ele büyük gayret içinde olacaklarını ve kendilerine güvenerek AK Parti oy verenlerin kendilerine güvenmelerini ve bunun boşa çıkmayacağını belirtti. Toplantıda, gayretleri ile zeytinyağı tanıtım filminin kamu spotu olarak yayına başladığına dikkat çekti. Aydinlıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da bölgemize gelişinin önemine dikkat çekerek zeytin ve zeytinyağının tanıtımına büyük katkısı olduğunu, görüşmeleri sonucu zeytinyağının tanıtımı için kamu spotu reklamının yayına alındığını sözlerine ekledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Poyrazlı Balıkesir Ak Parti Edremit Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title