Haberler

AK Parti Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

AK Parti Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi, Seçim Bölgesi Olan Mardin'de İncelemelerde Bulundu. Midyat, Nusaybin, Kızıltepe ve Derik İlçelerinde İncelemelerde Bulunan Milletvekili Çelebi, Vatandaşların Sorunlarını Dinledi.

AK Parti Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi, seçim bölgesi olan Mardin'de incelemelerde bulundu. Midyat, Nusaybin, Kızıltepe ve Derik ilçelerinde incelemelerde bulunan Milletvekili Çelebi, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Midyat ve Nusaybin ilçesine yaptığı seri ziyaretlerin ardından Kızıltepe'nin Yayıklı köyünde onuruna verilen yemeğe katılan Milletvekili Çelebi, vatandaşların devlete olan birikmiş elektrik borçları ile ilgili sorunlarını dinledi. Çelebi, AK Parti iktidarının bölge insanının istihdamına yönelik çalışmalarda bulunduğunu belirtti. Bölgedeki en büyük sorunun istihdam olduğunu belirten Milletvekili Süleyman Çelebi, "Elektrik sorunu, su sorunu ve daha birçok sorunun temelinde aslında Güneydoğu Anadolu Projesi'nin (GAP) bugüne kadar tamamlanmamış olması yatıyor. GAP, tamamlanmış olsaydı, bugün bu sorunları konuşuyor olmazdık. İşte GAP'ın bölge insanına yapacağı katkıların farkında olan hükümetimiz, projenin bir an önce tamamlanması için devletin bütün imkanlarını seferber ediyor. GAP'ın tamamlanmasıyla bölgede iş alanları artacak, üretim artacak ve buna paralel olarak da istihdam artacaktır" şeklinde konuştu.

GAP'ın bir an önce bitirilmesi gerektiği konusunu Ankara'da defalarca dile getirdiklerini ve bu konuda ilgili birimlere çok sayıda ziyaretler gerçekleştirdiğini belirten Milletvekili Çelebi, ''GAP'ın bitirilmesi sadece istihdam sorununu çözmeyecek, bunun yanında çeşitli çevrelerce suistimal edilen demokratik ve kültürel değerlerin çözümünü de beraberinde getirecek'' dedi.

(İA-SK-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title