Haberler

AK Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır'ın Açıklaması:

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır, Malatya'nın da Kuraklıktan Etkilenen İller Kapsamına Alınmasını Beklediklerini Belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır, Malatya'nın da kuraklıktan etkilenen iller kapsamına alınmasını beklediklerini belirtti.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yapılan tespitler sonucu 9 ile kuraklık desteği verilmesinin gündeme gelmesiyle ilgili olarak görüşlerini bildiren AK Parti Malatya İl Başkanı Ahmet Çakır, bakanlıkla gerekli görüşmelerin yapıldığını söyledi.

Kuraklıktan etkilenen illerin çiftçilerinin kredi faizlerinin 1 yıl ertelenmesi ve tohumluk yardımı yapılmasının gündeme gelmesiyle, bu illere Malatya'nın eklenmesi için girişimlerde bulunulduğunu söyleyen Ahmet Çakır, "Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'na hazırlanan dosya sunuldu. Malatya'nın da kuraklıktan etkilenen iller kapsamına alınmasını ümit ediyor ve bekliyoruz" şeklinde konuştu.

(NA-OÇ-Y) 28.05.2008 10:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title