Haberler

AK Parti'liler 1 Kasım Başarısını Değerlendirdi

Güncelleme:

AK Parti Batman İl Teşkilatı tarafından düzenlenen etkinlikte söz alan Ataullah Hamidi ve Ziver Özdemir, "Halk tek partiden yana olmuştur" dedi.

AK Parti zaferini kutluyor

Batman Yeni Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Ekim ayı genişletilmiş İl Divan Kurulu toplantısına AK Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, Milletvekili Adayları Ziver Özdemir, Murat Çiçek, Adile Gürbüz ve AK Parti İl Teşkilatı'nın yanı sıra ilçe teşkilatları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantı öncesi salona gelen vatandaşlar AK Parti İl Teşkilatı, Milletvekili seçilen Ataullah Hamidi ve Milletvekili adaylarını seçim zaferinden dolayı tebrik etti.

Toplantının basına açık kısmında birer konuşma yapan AK Parti Batman Milletvekili Adayları'ndan Ziver Özdemir, Hüda Par'ın ve İslami Sivil Toplum Kuruluşları'nın kendilerine verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

"EN ÇOK BATMANDA OYLARIMIZI ARTTIRDIK"

1 Kasım seçimlerinde AK Parti'nin tek Milletvekili seçilen Ataullah Hamidi, 45 günden bu yana sahalarda olduklarını ve her yere ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

Hamidi: "Bütün olup bitenleri içimiz kan ağlayarak, üzülerek seyrettik. Netice olarak şiddetle, silahla hiçbir yere varılmaz" dedi. Güneydoğudaki iller arasında en çok Batman'da oylarının oransal olarak arttığını belirten Hamidi: "Batman'da bir başarı elde ettik. Bunu sağlayıp destek verenlere teşekkür ediyorum" dedi. Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ataullah Hamidi Ziver Özdemir Ak Parti Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title