Haberler

AK Parti Gençlik Kolları Balıkesir İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi

AK Parti Gençlik Kolları Balıkesir İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 4. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Ömer Marmaralı yeniden başkan seçildi.

AK Parti Gençlik Kolları Balıkesir İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 4. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Ömer Marmaralı yeniden başkan seçildi.

AK Parti Gençlik Kolları Balıkesir İl Başkanlığı 4. Olağan Kongresi, AK Parti Merkez Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ersin Özsoy'ın divan başkanlığında gerçekleşti. AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Marmaralı, "Şunu unutmayalım ki AK Parti ile geçen bu son 13 yıl, güzel ülkemiz için asırlara bedel bir 13 yıl olmuştur. Ak Parti kadroları Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde samimi niyetlerle yola çıkmış bulunmaktadır. Milletin efendiliğine değil hizmetkarlığına talip olduğumuz bu kutlu yolda, çok şükür bugünde aynı çizgide ve aynı duruştayız. Her zaman ifade ettiğimiz üzere On üç yıl önce yola çıktığımızda alnımız ak ve başımız dikti. Bugünde çok şükür yine alnımız ak ve başımız dimdik" dedi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan ise, "Değerli Gençler, unutmayın ki sizler ve bizler hepimiz bu kutlu davanın mensuplarıyız. Hepimiz büyük lider Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlığı onuruna erişmiş kişileriz. Bunun idraki ve yüklediği sorumluluğun bilinci içinde davranmaya ve bu kutlu davada birlik olmaya devam etmeliyiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Cengiz Sunar da, "Bizler AK Parti gençliği olarak bu ülkeyi yükseltmek için, insanlığa hizmet etmek için buradayız. Biz AK Parti olarak 13 yılda 1 asırlık bir hikaye yazdık. Askeri kışlasına gönderen, Cumhuriyeti cumhurla oluşturan partiyiz. Somali'den Kırım'a kadar mazlumların umudu olmuş bir partiyiz" dedi.

600 delegenin katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi'nde Av. Ömer Marmaralı oy birliğiyle yeniden başkan seçildi. Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

"Abdurrahman E.Güzsoy, Ali Osman Ceylan, Ali Yılmaz, Asuman Zorlu, Aykut Eşsiz, Betül Aköz, Burak Kalıpçıoğlu, Burak Yeşilağaç, Burak Yurdakul, Buse Birlik, Cesur Kaygısız, Coşkun Karakoç, Emine Erol Ergün, Emir Eskitaşcıoğlu, Enes Adın, Eray Cihan, Fatih Ecin, Fatma Seçil Özel, Ferhan Çil, Gülben Karadağ, Gülnur Gündoğan, Hafsa Hande Hocaoğlu, İshak Babaç, Necati Anıl Diker, Hakkı Ermişler, Hamidiye Sezen Aka, Haşim Başaran, Hilal Çalışkan, Hüseyin Özkan, İbrahim Teklik, Kaan Erkekoğlu, Kadir Kurnaz, Latif Şimşek, Mehmet Aldemir, M.Remzi Özsayın, Mustafa Aktaş, Nuri Sargın, Ogün Gültekin, Sabri Öğe, Saim Oruç, Sefa Çelebioğlu, Semih Ersoy, Serdar Yolgiden, Serhat Koç, Tayfun Günay, Ufuk Öztürk, Ümit Ermiş Zafer Baki, Zeynep Deniz."

Kongreye AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Kadın Kolları Başkanı Gamze Kızılgül, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İlçe Belediye Başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Balıkesir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık?
500

Yorumlar (2)

BURAKmobilWeb@haberler.com:

Görüşelim kardeşim

0
0
yanıtYanıtla
Mesut Mobil-IOS:

Seçimde Görüşücez şekilciler sizi!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title