Haberler

AK Parti Emirdağ Seçim Ofisine Yapılan Saldırı

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Emirdağ ilçesinde AK Parti seçim ofisine yapılan saldırıyı değerlendirerek “Biz karşı tarafa oranla oldukça hoşgörülü, sabırlı ve anlayışlı davrandık.

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Emirdağ ilçesinde AK Parti seçim ofisine yapılan saldırıyı değerlendirerek "Biz karşı tarafa oranla oldukça hoşgörülü, sabırlı ve anlayışlı davrandık. Şiddetten uzak durmalıyız, gençleri şiddetten uzak tutmalıyız"

Sıvacı, Emirdağ'da AK Parti'nin seçim bürosuna yapılan saldırıya değerlendirdi. AK Parti Emirdağ İlçe Seçim Bürosuna bir grup tarafından basılıp, bayrak ve afişlerin de sökülüp ateşe verilmesini eleştiren Sıvacı, "Böylesine antidemokratik bir saldırının bir daha yaşanmamasını istiyorum. Seçim ortamının provokatif davranışlarla bozulması seçim adına çok kötü. Ben o saldırıyı ülkemiz de bütün teşkilatlarımıza yapılmış bir saldırı olarak değerlendiriyorum. Örneğin dünya savaşları da küçük bir kıvılcımla başlamıştı. Bu tür hassas dönemlerde provokatif davranışlara, olaylara karşı da hassasiyetli ve daha dikkatli davranmak gerekiyor. Bir anlık kızgınlıklarla karşılıklı taraflar zarar görebilir. Biz karşı tarafa oranla oldukça hoşgörülü, sabırlı ve anlayışlı davrandık. Şiddetten uzak durmalıyız, gençleri şiddetten uzak tutmalıyız. Bir musibet bin nasihatten iyidir. Güzel bir atmosferde seçimin gerçekleşmesini temenni ediyorum" diye konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Remziye Sıvacı Ak Parti Emirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title