Haberler

AK Parti Adayı Şeboy: "Buca'daki Bu Ayıbı Biz Temizleriz"

Buca Engelliler Spor Klübü üyeleri, İzelman’a ait olan klüp binasına kiralarını ödeyemeyince kendilerini kapıda buldu.

Buca Engelliler Spor Klübü üyeleri, İzelman'a ait olan klüp binasına kiralarını ödeyemeyince kendilerini kapıda buldu. Karşıyaka'da bir depoda faaliyetlerini yürütmeye çalışan engelli sporcular, her gün antreman yapmak için Buca'ya gitmek zorunda. AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Cemil Şeboy'dan yardım isteyen engelli sporcular, 30 Mart'tan sonra klüp binalarına kavuşacak.

Kimi tenis oynuyor, kimisi basket. Onların amacı engellerini bir an olsun unutarak hayata umutla sarılabilmek. Ancak dertlerine derman olması için başladıkları sporculuk hayatları kederli yaşam öykülerine yeni hüzünler eklemiş. Buca Engelliler Spor Klübü üyeleri, Gürçeşme Huzurevi'nin altında bulunan klüp binalarından kirayı ödeyemedikleri için çıkarıldı. Onları kapı dışarı eden ise İzmir Büyükşehir Belediyesinin şirketi İzelman. Faaliyetlerini yürütmek için Karşıyaka'da ucuz bir depo tutan klüp üyeleri, her gün spor yapabilmek için Buca'ya gidip gelmek zorunda. Bu yüzden de kendilerine "Seyyar dernek" ismini takmışlar. Her ne kadar olaya esprili yaklaşsalar da, içlerini burkan bu sorun onlar için oldukça önemli. Bu yüzden Buca'ya 15 yıl Belediye Başkanlığı yapan ve başkanlık döneminde engelli sporculara destek olan AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Cemil Şeboy'dan yardım istediler. Olayı şaşkınlık içinde dinleyen Şeboy, "Yeniden göreve gelir gelmez, halledeceğimiz ilk işlerden biri bu olacak. Engelliler için yaptığımız çalışmaların tamamını yeniden düzenleyeceğiz. Bu ayıbı da temizleyeceğiz" diyerek engelli sporculara müjdeyi verdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cemil Şeboy Karşıyaka Ak Parti Buca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title