Haberler

Ağrı'da Ramazan Bayramı Kutlamaları

Ramazan Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Ağrı’da çeşitli ziyaretlerle kutlandı.

Ramazan Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Ağrı'da çeşitli ziyaretlerle kutlandı.

Ağrı'da Ramazan Bayramı kutlamaları erken saatte başladı. Eşi Tuba Işın, İl Jandarma Komutanı Albay İlker Temel, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak ile birlikte ilk olarak şehit polis Yalçın Demir'in evini ziyaret eden Vali Musa Işın, daha sonra Sevgi Evleri'ndeki çocukların bayramını kutlayarak kendilerine bisiklet hediye etti. Beraberindekilerle Huzur Evi'ne geçen Vali Işın, burada kalan yaşlılarla bir süre sohbet etti. Ardından İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Işın yaptığı konuşmasında, "Sizler, bu ülkenin ve bu ülkede yaşayan vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için kutsal bir görev yapıyorsunuz. Bu gün güven ve huzur içinde yaşıyor olmamızın teminatı sizlersiniz. Sizin emeğiniz hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek kadar değerlidir. Sizin ve ailenizin bayramını en içten duygularımla kutluyorum. İnşallah burada ve bundan sonra görev yapacağınız yerlerde de başarılı, huzur içinde nice bayramlar yaşarsınız" diye konuştu.

Merkez Camisi'nde kılınan cuma namazının ardından vatandaşlarla bayramlaşan Vali Işın, kutlamanın yapılacağı Cumhuriyet Caddesi'ndeki çay bahçesine geçti. Burada vatandaşların bayramını kutlayan Vali Işın, "Bayramın ilimize, ülkemize ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sizin şahsınızda bütün hemşerilerimizin bayramını kutluyorum. İnşallah bundan sonra da daha nice bayramları barış, huzur, sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik içerisinde kutlarız" diye konuştu.

Programda valilik tarafından Ağrı'nın yöresel lezzeti ve küskünleri barıştıran yemek olarak adlandırılan 'Halise' yemeği ikram edildi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Yalçın Demir Ağrı Yerel Haberler

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Eşi ve 3 yaşındaki oğlunu silahla vurarak öldüren polis aynı tabancayla intihar etti

Eşi ve 3 yaşındaki oğlunu silahla vurarak öldüren polis aynı tabancayla intihar etti

title