Haberler

Ağız ve Dış Sağlığı Hastanesi Başhekimi Büyükdağ'a Veda Yemeği

İstanbul'a atanan Iğdır Ağız ve Dış Sağlığı Hastanesi Başhekimi Doğan Büyükdağ için veda yemeği verildi.

İstanbul'a atanan Iğdır Ağız ve Dış Sağlığı Hastanesi Başhekimi Doğan Büyükdağ için veda yemeği verildi.

Özel bir restoranda verilen veda yemeğine; Iğdır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Bülent Kaya, Kamu Hastaneler Birliği İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Hüseyin Yanardağ, AK Parti İl Başkanı Mustafa Buluş ve sağlık çalışanları katıldı. Yemekte konuşan Iğdır Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Doğan Büyükdağ, 1994 Ocak ayında Iğdır Devlet Hastanesine ataması yapıldığı o günden bugüne kadar hiş hekimliği pozisyonunda çeşitli kademelerde yaklaşık 20 yıldır kente hizmet ettiğini belirtti. Memleketine kendi çapında hizmet vermek için elinden geleni yaptığını anlatan Büyükdağ, "Tabi bu bizim ekmek kapımız, ama hiçbir zaman mesleği sadece para kazanma unsuru olarak görmedim. Ondan daha önemli etik değerler olduğuna bütün hayatım boyunca inandım. Yeri geldi zor şartlarda çalıştık, yeri geldi mesleki olarak zorluklar gördüm. Ama bunu hiçbir zaman isyan edecek boyuta getirmedim. Ben rabbime her zaman dua ettim; defteri sağından verilenlerden olayım diye. Belki manevi anlamda ibadetlerimi aksatmış olabilirim, ama bu devlete ve bu millete elimden geldiği kadar laiki ile hizmet etmek için çalıştım" dedi.

Büyükdağ'ın personelleri ile bütünleşen nadir yöneticilerden biri olduğuna vurgu yapan Iğdır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Bülent Kaya ise, "Fikirlerini ve prensiplerine çok önem verdiğim bir insandır. Kendisinden çok şey kaptım ve çok şey kattı bize. Yani Iğdır adam gibi bir adamı kaybetti. Ama Doğan Bey ailevi nedenlerden ayrılıyor burada, kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Iğdır Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Bülent Kaya ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Buluş, Büyükdağ'a ilde yapmış olduğu üstün başarılarından dolayı plaket verdiler. - IĞDIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Buluş Ak Parti İstanbul Iğdır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title