Haberler

Afyonkarahisar Taş Medrese'de "18 Buluşmaları" Programı

Afyonkarahisar Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen birlik-beraberlik ve muhabbet buluşmaları olarak belirlenen “18 Buluşmaları”nın ilki Taş Medrese’de düzenlenen programla başladı.

Afyonkarahisar Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından düzenlenen birlik-beraberlik ve muhabbet buluşmaları olarak belirlenen "18 Buluşmaları"nın ilki Taş Medrese'de düzenlenen programla başladı.

Afyonkarahisar Taş Medresede her hafta alanında uzman hocaların konuk olacağı "18 Buluşmaları"nın bu haftaki konuğu Yrd. Dç. Dr. Abdullah Damar oldu. Gençlerin milli ve manevi duygular ile yoğrulmaları, bin yıllık kültür ve medeniyetimizden haberdar olmaları, dünya ve Türkiye gündemini okuyabilmeleri, sorgulayan, eleştiren ve akademik anlamda başarı sağlayan gençlerin yetişmesi için her hafta farklı branşlarda uzman hocaların katılımı ile gerçekleşecek olan '18 Buluşmaları"nın ilerleyen haftalarda sertifika eğitimli programlar eşliğinde olacağı bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title