Haberler

Afyonkarahisar: Kaymakam Adayları Görevlerini Tamamladı

- Afyonkarahisar'ın Çobanlar, Kızılören, Başmakçı ve Evciler İlçelerinde Kaymakam Vekilliği Görevi Yapan ve Görevlerini Tamamlayan Kaymakam Adayları Vali Muzaffer Dilek'i Ziyaret Etti.

- Afyonkarahisar'ın Çobanlar, Kızılören, Başmakçı ve Evciler ilçelerinde kaymakam vekilliği görevi yapan ve görevlerini tamamlayan kaymakam adayları Vali Muzaffer Dilek'i ziyaret etti.

Afyonkarahisar'daki görevlerini tamamlayan ve Ankara'da devam eden Milli Güvenlik Stajı Kamu Diplomasisi kursuna katılacak olan kaymakam adayları Abdullah Seçkin Koçak, Ömer Çan, Yunus Emre Altıner ve Cüneyt Epçim, Vali Muzaffer Dilek'e görevleriyle ilgili karşılaştıkları güçlüklerle ilgili bilgiler verdi. Vali Dilek, kaymakam adaylarına tavsiyelerde bulunarak, "Özellikle aşırıya kaçan davet ve ziyafetlerden uzak durulmalıdır. Kılık kıyafete ve protokol kurallarına dikkat edilmeli, randevulara ve verilen sözlere sadık kalınmalıdır. İçinden çıkılan sosyal ortam ve aile çevresi unutulmamalıdır. Yaşlı, çocuk ve yardıma muhtaç olanlara karşı duyarlı olunması, karar verirken sakin ortamın seçilmesi ve hukuka her alanda öncelik verilmesi gerekir" diye konuştu.

(SY-SÇ)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title