Haberler

Afyonkarahisar'da "Lider Çocuk Tarım Kampı" Başladı

Afyonkarahisar Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, kentte ilköğretim öğrencilerine doğa bilinci ve çevre farkındalığı kazandırmak amacı ile başlatılan “Lider Çocuk Tarım Kampı” projesinin başladığını ifade etti.

Afyonkarahisar Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap, kentte ilköğretim öğrencilerine doğa bilinci ve çevre farkındalığı kazandırmak amacı ile başlatılan "Lider Çocuk Tarım Kampı" projesinin başladığını ifade etti.

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Arap, Kazım Özer İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinin katılımlarıyla Lider Çocuk Tarım Kampı'nın başladığını kaydetti. Arap açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İlkokul 4. sınıf öğrencilerine doğa bilinci ve çevre farkındalığı kazandırmak, tabiatta buluşmalarını sağlamak, tarladan sofraya gıda üretim teknolojileri ve gıda güvenirliliği hakkında bilgi vermek amacıyla düzenlenmektedir. Bu yıl ilimiz Kazım Özer İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinin katılımlarıyla beş günlük bir etkinlik düzenledik.

2016 yılı Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü tarafından 'Uluslararası Bakliyat Yılı' ilan edilmesi sebebiyle İlimizde kamp uygulamasına katılan öğrencilerin bakliyat bilincini yükseltmek, bakliyatın sağlık ve beslenmedeki önemini vurgulamak, çevresel sürdürebilirliğinde sağlanmasına yardımcı olmak amacıyla İl Müdürlüğümüz teknik elemanlarınca eğitim verilmektedir. Ayrıca kampa katılan öğrenciler arasında 'Tarımda ve Beslenmede Bakliyatların Önemi' konulu kompozisyon yarışması düzenlenecek olup ilk üç sırayı alan öğrencilerimize ödül verilecektir.

Lider Çocuk Tarım Kampı'nın son günü kampa katılan tüm öğrencilerimize katılım belgesi düzenlenecektir. Kampa katılan öğrencilerimize kampın şimdiden verimli geçmesini ve çocuklarımız açısından faydalı olmasını dilerim." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Arap Yerel Haberler

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Mazgirt Belediyesi'nin elektriği 5 yıldır ödenmeyen borç nedeniyle kesildi

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

İstanbul'da korkunç saldırı! Aracına çok sayıda mermi isabet eden öğretmen hayatını kaybetti

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Deprem tehlikesi altındaki İstanbul'da Bakırköy Belediye Başkanından akılalmaz vaat

Bakmadan Geçme

Bakırköy Belediyesi hangi parti? Bakırköy Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? 2024 Bakırköy yerel seçim sonuçları! FB KONGRESİ NE ZAMAN? Fenerbahçe Başkanlık seçimi hangi gün? SÜPER LİG YENİ SEZON NE ZAMAN? #9917 2024 2025 Süper Lig ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 7 Haziran Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 7 Haziran burç yorumları nedir? 6 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bakırköy Belediye Başkanı'nın vaadi ne? Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu'nun tepki çeken vaadi ne oldu? Dolar ne kadar, yükseldi mi? 6 Haziran Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'yi ne zaman ziyaret edecek? Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ne zaman görüşecek? İzmir'de bugün yağmur var mı? 6 Haziran İzmir'de yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? 7 Haziran hangi burç? 7 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl deprem büyüklüğü ne kadar, kaç şiddetinde? AFAD ve Kandilli son dakika deprem verileri! POMEM sonuçları açıklandı mı? 31. Dönem POMEM mülakat sınav yerleri belli oldu mu? ÖSYM sınav yeri öğrenme nasıl yapılır? ÖSYM sınav yeri nereden, hangi siteden öğrenilir? Kurban Bayramında bankalar tatil mi 2024? Bayramda bankalar açık mı, kapalı mı olacak? İstanbul'da ormana girişler yasaklandı mı? Ormana giriş neden yasak, ne oldu?
Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

Müge Anlı'da mide bulandıran cinayet itirafı: Halamla babaannem bir adamı öldürüp kıyma makinasında çekti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title